Boka gruppträningspass för 50+

Denna e-tjänst har 2 steg
  • 1. Bokningsuppgifter
  • 2. Skicka in

Gruppträning

Varje tisdag mellan 11.30-12.30 erbjuder mötesplatsen på Expo gruppträningspass för dig som är 50 år eller äldre. Välkommen till gratis funktionell, individuell träning i grupp ledd av fysioterapeut Aspasia Kleimenidou.

Träningen är i grupp men övningarna anpassas till vars och ens förmåga och kapacitet. Syftet är att träna balansen, styrka och kondition för att förebygga funktionsförlust och för att bibehålla sin funktion. Klä dig i bekväma kläder och stadiga skor. Ta med vattenflaska. Även du som går med rollator eller har någon bakgrundssjukdom eller en kronisk sjukdom är välkommen att delta och få stöd i din träning.

 

Tid och plats

Tisdagar kl. 11.30-12.30 på Mötesplats Expo, Expovägen 1 i Värnamo.


Anmälan och avbokning

För varje tillfälle finns det 12 platser. Bokning kan ske upp till 30 dagar i förväg och senast en dag innan träningstillfället. Anmäl dig genom e-tjänst nedan eller hör av dig till Värnamo kommuns kontaktcenter, tfn. 0370-37 70 00 eller e-post kontaktcenter@varnamo.se.

Om du behöver avboka pass behöver det göras så snart som möjligt, men senast 1 timma innan passet startar. För att avboka ringer du kontaktcenter.

Välkommen!

 

 

Information om behandling av personuppgifter

Värnamo kommun behöver hantera och spara personuppgifter om dig. Det gör vi för att kunna handlägga ärenden och fatta beslut som rör dig för att fullgöra våra skyldigheter enligt lag.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig eller begära rättning eller radering av dina uppgifter. Du kan också göra invändningar eller begära att vi begränsar behandlingen.

Du hittar mer information på kommun.varnamo.se/personuppgifter.

 

Information

Platser