Begär förteckning över registrerad information

Denna e-tjänst har 2 steg
  • 1. Anmälan
  • 2. Skicka in

I den här e-tjänsten begär du information om i vilka behandlingar i kommunen du förekommer. Om du redan vet i vilka behandlingar du förekommer och vill begära ut dessa handlingar, kontaktar du kommunens kontaktcenter direkt, i stället för att använda denna e-tjänst.

 

När du genom att använda denna e-tjänst har skickat in begäran om registerförteckning, kommer du som svar få en förteckning över i vilka behandlingar i kommunen du förekommer, och vilken typ av personuppgifter som förekommer i dessa behandlingar och ändamålet med behandlingen. Vill du sedan begära ut själva innehållet i någon av behandlingarna, kontaktar du kommunens kontaktcenter.

 

Under perioden maj till och med juni kommer vi tyvärr inte att kunna skicka svar till din digitala brevlåda registrerad hos Skatteverket. Detta innebär att du måste hämta din förteckning personligen i kommunens kontaktcenter i stadshuset. Du kommer att bli kontaktad när du kan hämta din förteckning.

 

Du måste ha bank-id för att kunna använda e-tjänsten. Du som inte har bank-id är välkommen till kommunens kontaktcenter i Stadshuset för att begära ut dina uppgifter. Ta med legitimation.

 

 

Behandling av personuppgifter

Värnamo kommun behöver hantera och spara personuppgifter om dig för att handlägga ärenden och fatta beslut som rör dig och för att fullgöra skyldigheter enligt lag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig.

Du hittar mer information på kommun.varnamo.se/personuppgifter.

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

Tillgänglig som PDF

Ladda ned