Ansökan om att driva trygghetsboende

Denna e-tjänst har 7 steg
  • 1. Kontaktuppgifter
  • 2. Inriktning
  • 3. Uppgifter om fastigheten
  • 4. Uppgifter om närmiljön
  • 5. Förhandsgranska
  • 6. Signera
  • 7. Skicka in

Här ansöker du som fastighetsägare om att få driva trygghetsboende i någon av dina fastigheter. Din ansökan kommer bedömas utifrån Värnamo kommuns riktlinje Trygghetsboende i Värnamo kommun.

 

 

Information om behandling av personuppgifter

 

Omsorgsnämnden i Värnamo kommun behöver hantera och spara personuppgifter om dig. Det gör vi för att kunna handlägga ärenden och fatta beslut som rör dig eller din verksamhet för att fullgöra våra skyldigheter enligt lag.

 

Ändamålen med denna behandling är att erbjuda fastighetsägare möjlighet att ansöka om att få starta trygghetsboende, samt ansöka om bidrag för aktivitetssamordnare och gemensamhetslokal. Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal i vilken den registrerade är part eller för att vidta åtgärder på begäran av den registrerade innan ett sådant avtal ingås, samt med stöd av offentlighets- och sekretesslagen (1949:105).

 

Dina personuppgifter kommer att behandlas internt i Värnamo kommun. Dina personuppgifter lagras hos oss enligt arkivlagen. Vi fattar inte automatiserade beslut baserade på de uppgifter du lämnar. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje land.

 

Kontakta oss

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig eller begära rättning eller radering av dina uppgifter. Du kan också begära att vi begränsar behandlingen eller göra invändningar till Integritetsmyndigheten.

 

Hur du går till väga, samt mer information och kontaktuppgifter, hittar du på sidan kommun.varnamo.se/personuppgifter.

 

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

E-tjänsten måste signeras innan inskick

Tillgänglig som PDF

Ladda ned