Lämna in ett medborgarinitiativ för dig som är yngre än 16 år

Har du en idé om hur Värnamo kan utvecklas och förbättras? Medborgarinitiativ är en möjlighet för dig att lämna ditt eget förslag. Om ditt förslag får minst 100 röster kommer vi att ta upp det för politisk behandling.

 

Din vårdnadshavare måste logga in i e-tjänsten

Alla kan lämna in medborgarinitiativ men du som är under sexton år måste ha samtycke från dina vårdnadshavare. De kan lämna samtycke i e-tjänsten genom att logga in med bank-id. Vid gemensam vårdnad måste båda vårdnadshavarna ha bank-id. Vårdnadshavare två kommer att få e-post med information om hur man signerar när ansökan är inskickad. 

 

Om de inte har bank-id är ni välkomna till receptionen i Stadshuset för att lämna in förslaget. Vid delad vårdnad behöver båda vårdnadshavarna följa med och ha med sig legitimation. Använd blanketten om du inte kan använda e-tjänsten:

 

Blankett för medborgarinitativ för dig som är yngre än 16 år.

 

 

Behandling av personuppgifter

Värnamo kommun behöver hantera och spara personuppgifter om dig för att handlägga ärenden och fatta beslut som rör dig och för att fullgöra skyldigheter enligt lag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig.

Du hittar mer information på kommun.varnamo.se/personuppgifter.

 

 

 

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

E-tjänsten måste signeras innan inskick

Tillgänglig som PDF

Ladda ned